remontuje lazienke pierwszy raz na powaznie, robie prawie wszystko sam bo lubie i szkoda kasy na ekipe od kazdej pierdoly. schodzi mi teraz na tym ze nie wiem gdzie kupowac armature i te wszystkie rzeczy do instalacji, w markecie drogo a wybor slaby. szukam porzadnego sklepu z hydraulika w okolicy poznania gdzie doradza a nie tylko sprzedaja. macie jakies sprawdzone miejsca?
sprawdzony sklep z hydraulika w poznaniu przy remoncie lazienki? |
|
o widzę że nie tylko ja walczę z remontem sama, u mnie w mieszkaniu też robiłam sporo na własną rękę. Marek dobrze że pytasz o sklep z doradztwem, bo sama kupiłam kiedyś baterię na oko i okazało się że rozstaw nie pasuje, wróciłam z płaczem wymieniać. lepiej od razu z kimś kto podpowie.
Marek, my jak robiliśmy łazienkę a potem kuchnię, to na początku braliśmy rzeczy z marketu i połowę trzeba było odnosić. Dopiero jak trafiliśmy na sklep hydrauliczny Poznań gdzie facet naprawdę doradza, poszło z górki, dobrał nam baterie i grzejnik pod nasz metraż, a jeden droższy model sam odradził, bo mówił że dla nas nie ma sensu. Wybierz się tam od razu z wymiarami, oszczędzisz sobie biegania.
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|