U mnie w pracy jest problem, gdy coś nas boli, każdy leci do kardiologa czy neurologa. Ale harmonogram wizyt to horror - godziny czekania, terminy za 3 miesiące. Niektórzy u nas chodzą do prywatnych klinik mimo że mają ubezpieczenie. Jak wy to rozwiązujecie?
Wizyty u specjalistów a napięty grafik w pracy, jak to ogarniacie? |
|
nie zgadzam sie wcale. moja sasiadka chodzi do przychodni kolo domu i zawsze jest szybko obslugiwana. wg mnie to zalezy od tego gdzie mieszkasz a nie od calego systemu
Sama testowałam różne podejścia, zanim znalazłam coś sensownego. Najpierw próbowałam załatwić wizytę przez NFZ, ale terminy to jakaś masakra. Potem znalazłam prywatnych dermatologów przez opinie na forach - faktycznie szybciej. Ale przychodnia przy domu to jednak bezpieczniejsza opcja na dłuższą metę.
u mnie to samo! mam podobne problemy z umowieniem sie na wizyte, w miesiac to sie nie zmiesci xd czasem bezczelnosc niektorych gabinetow mnie wkurza ale co zrobisz
a ja sie nie zgadzam! u mnie ten sam lekarz od lat i zero problemow. moj chlopak zmienial gabinet ze 3 razy zanim trafil na dobrego, xd teraz git
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|