Forum społeczności Dobrawww
Strona główna
Forum ogólne Dobrawww Auto i motoryzacja Pierwsza stara maszyna. Ile trzeba wydawac na przeglady zeby sie nie zlamac finansowo?

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Pierwsza stara maszyna. Ile trzeba wydawac na przeglady zeby sie nie zlamac finansowo?

RE: Pierwsza stara maszyna. Ile trzeba wydawac na przeglady zeby sie nie zlamac finansowo?

wlasnie kupilam stare auto i troszcze sie o kazdy dziwny dwiek w silniku. nikt z rodziny nie chce mi powiedziec czy naprawde trzeba tyle wydawac na przeglady co mowi mechanik. boje sie ze nie bede miec grosza jesli cos sie zepsuje xd czy wszyscy maja te same strachy?
Odpowiedz

RE: Pierwsza stara maszyna. Ile trzeba wydawac na przeglady zeby sie nie zlamac finansowo?

dokładnie tak! u nas mąż sam zmienia olej i filtr bo na co dzień pracuje w tym biznesie. ale jeśli coś poważniejszego to jednak mechanik bo nie warto ryzykować. dla młodych to spory wydatek rzeczywiście
Odpowiedz

a ty kasia jak się czujesz za kierownicą na długszych trasach? boisz się, czy już pewniej jeździsz? bo mam takie wrażenie że początkujące kierowczynie bają się własnego cienia na drodze haha. co myślisz o autach którymi jeździłaś przed tym starem samochodzie?
Odpowiedz

gosia taka to nasza rozmowa! do teraz nie bylam pewna czy jestem normalna czy wszyscy maja takie obawy xd dlugsze trasy tak mnie stresuja ale widze ze nie jestem sama. dziekuje za pytanie, czuje sie lepiej!
Odpowiedz